Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, May 25 2024 @ 02:27 pm EDT

Geeklog Forums

Admin home


Status: offline

sakata

Forum User
Junior
Registered: 12/17/01
Posts: 25
Location:Japan
When I click 'Admin Home' in Admin window, it jumps to a blank page. Does your site's Admin home works good?
 Quote

Status: offline

efarmboy

Forum User
Moderator
Registered: 02/26/02
Posts: 147
I also have this with version 1.3.4 and believe I saw it with v 1.3.3. You get a blank white page. Checking the properties it looks to be the right URL ../ geeklog/public_html/admin/
 Quote

Status: offline

Matty

Forum User
Junior
Registered: 02/01/02
Posts: 25
The admin homepage is moderation.php, by default admin/ is looking at index.php. Index.php should check your login status and refresh accordingly. It doesn't work for me either, I just click on the submissions link to the left.
Matty
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany

Change the last line in /path/to/geeklog/public_html/admin/index.php, which currently reads

COM_refresh($_CONF['site_url'] . '/admin/moderation.php');

to

print COM_refresh($_CONF['site_url'] . '/admin/moderation.php');

i.e. just add a "print" command in front of it. That should do the trick.

bye, Dirk
 Quote

All times are EDT. The time is now 02:27 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content