Welcome to Geeklog Friday, September 25 2020 @ 11:30 pm EDT

Geeklog Forums

Users having trouble logging in


Anonymous

Anonymous
I hope someone can help me with this frustrating problem. Whenever a user successfully logins, instead of loading their user page, they are sent back to the guest page. The funny thing is, the user can see their name in the who's online box and if they click their name, then they will get their user page. Is this a bug, or something I did?
 Quote

Status: offline

Tony

Site Admin
Admin
Registered: 17/12/01
Posts: 405
Location:Urbandale, Iowa
This is a known bug. The user is, in fact, logged in and should be able to use the site just fine. ----- The reason people blame things on previous generations is that there's only one other choice.
The reason people blame things on previous generations is that there's only one other choice.
 Quote

Anonymous

Anonymous
I am having the same problem. It's not true as you said that the user can use the site fine. Every time I click on "personalize". The screen asks me to login or register. The same for other functions, add an event in "calendar", etc..
 Quote

Anonymous

Anonymous
"It's not true as you said that the user can use the site fine. Every time I click on "personalize". The screen asks me to login or register. The same for other functions, add an event in "calendar", etc" Same here...(Just chiming in so that you can find out if it's an isolated thing or not). Where would I look for suggestions on fixing this?
 Quote

Status: offline

alee

Forum User
Newbie
Registered: 08/02/02
Posts: 2
I was having the same problem with 1.3.1. But after reinstalling with 1.3.2b1, the problem went away.
 Quote

All times are EDT. The time is now 11:30 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content