Welcome to Geeklog Sunday, September 15 2019 @ 06:18 pm EDT

Geeklog Forums

Media Gallery sitemap and rss date


Status: offline

Alvin_tya

Forum User
Junior
Registered: 14/07/10
Posts: 19
Location:Lechistan
Hello
I have GL ver. 1.6.1 and Mediagallery wkz 1.6.12 ver.
All is ok, but date in sitemap and rss file is 1970-01-01.
No errors on site - date of all media is ok.
Can someone help me with this ?
Thanx
I'm learning...

Status: offline

::Ben

Forum User
Full Member
Registered: 14/01/05
Posts: 1569
Location:la rochelle, France
There is a 1.6.13 version available. I don't know if this issue is also in this release.

Ben
I'm available to customise your themes or plugins for your Geeklog CMS

Status: offline

Alvin_tya

Forum User
Junior
Registered: 14/07/10
Posts: 19
Location:Lechistan
Thank You for newest version, but date is always 1970-01-01...
I don't know where is bug... I was try to change time zone, language... nothing
My page is in polish-utf-8
Thanx
I'm learning...

Status: offline

Alvin_tya

Forum User
Junior
Registered: 14/07/10
Posts: 19
Location:Lechistan
Now I have Media Gallery 1.6.13 and date is still 1970
I don't know where is problem
I try to change locale, language and nothing.
Here is my sitemap:

http://papa.cyniek.pl/sitemap.xml

Help, please.. !!!

Thanx, and good day 4 all
I'm learning...

All times are EDT. The time is now 06:18 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content