Welcome to Geeklog Monday, June 17 2019 @ 06:38 am EDT

Geeklog Forums

help with editting the html tags?


Status: offline

kevinolean

Forum User
Newbie
Registered: 10/05/05
Posts: 6
Location:Cheshire, CT
confused
I am trying to add a clip from videoegg and i am running into problems with the html tags in the config.php file.

This is what i am trying to put on my site:

PHP Formatted Code
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="334" height="330" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="http://update.videoegg.com/client/Player8_slim.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<PARAM NAME="FlashVars" VALUE="background_color=FFFFFF&file=http://test.download.videoegg.com/gid325/cid1093/timestamp/1136262707531_high.flv">
<param name="bgcolor" value="FFFFFF" />
<embed src="http://update.videoegg.com/client/Player8_slim.swf" FlashVars="background_color=FFFFFF&file=http://test.download.videoegg.com/gid325/cid1093/timestamp/1136262707531_high.flv" quality="high" bgcolor="FFFFFF" width="334" height="330" name="Player" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" ></embed>
</object>
<br><font size="1">If the video does not display properly<br><a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" target="_blank">click here to upgrade to Flash 8</a></font>

 


and I have tried to edit the config.php file to look like this:

PHP Formatted Code
$_CONF['admin_html'] = array (
    'p'     => array('class' => 1, 'id' => 1, 'align' => 1),
    'div'   => array('class' => 1, 'id' => 1),
    'span'  => array('class' => 1, 'id' => 1),
    'table' => array('class' => 1, 'id' => 1, 'width' => 1, 'border' => 1,
                     'cellspacing' => 1, 'cellpadding' => 1),
    'tr'    => array('class' => 1, 'id' => 1, 'align' => 1, 'valign' => 1),
    'th'    => array('class' => 1, 'id' => 1, 'align' => 1, 'valign' => 1,
                     'colspan' => 1, 'rowspan' => 1),
    'td'    => array('class' => 1, 'id' => 1, 'align' => 1, 'valign' => 1,
                     'colspan' => 1, 'rowspan' => 1),
   'param'  => array(),
   'embed'  => array(),
  'object'  => array()
);


 


When I submit the story on my geeklog site it doesn't work and when i go in to edit the code on the site it looks like this:

PHP Formatted Code
<object>
<param />
<param />
<param />
<PARAM>
<param />
<embed></embed>
</object>
<br>If the video does not display properly<br><a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" target="_blank">click here to upgrade to Flash 8</a>

 


now i know the video clip works because i have it here.

can someone help me and point out what i am doing wrong? Thanks!

Status: offline

kevinolean

Forum User
Newbie
Registered: 10/05/05
Posts: 6
Location:Cheshire, CT
well I figured it out with some help from the IRC channel again!

just added in the attributes for each tag that is used...

PHP Formatted Code
'param'  => array('name' => 1, 'value' => 1),
   'embed'  => array('src' => 1, 'FlashVars' => 1, 'quality' => 1, 'bgcolor' => 1, 'width' => 1, 'height' => 1, 'name' => 1,           

     'align' => 1, 'allowScriptAccess' => 1, 'type' => 1, 'pluginspage' => 1),
  'object'  => array('classid' => 1, 'codebase' => 1, 'width' => 1, 'height' => 1, 'align' => 1)
 


thanks and cheers!

All times are EDT. The time is now 06:38 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content