Welcome to Geeklog Monday, December 16 2019 @ 01:11 am EST

Geeklog Forums

Images issue on demo site


Status: offline

::Ben

Forum User
Full Member
Registered: 14/01/05
Posts: 1569
Location:la rochelle, France
When I try to upload images in article submission on the demo site , I get a:

PHP Formatted Code
2 - move_uploaded_file(E:/WebSites/demo_geeklog/public_html/images/articles/20110126053334896_1.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied @ E:\WebSites\demo_geeklog\system\classes\upload.class.php line 536

array(1) {
  ["sizeOK"]=>
  bool(true)
}
 


::Ben
I'm available to customise your themes or plugins for your Geeklog CMS
 Quote

ironmax

Anonymous
Quote by: cordiste

When I try to upload images in article submission on the demo site , I get a:

PHP Formatted Code
2 - move_uploaded_file(E:/WebSites/demo_geeklog/public_html/images/articles/20110126053334896_1.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied @ E:WebSitesdemo_geeklogsystemclassesupload.class.php line 536

array(1) {
  ["sizeOK"]=>
  bool(true)
}
 


::Ben



Reason was because of a permission setting for the directories. Works now.

Michael
 Quote

Status: offline

::Ben

Forum User
Full Member
Registered: 14/01/05
Posts: 1569
Location:la rochelle, France
Thanks :shakehands:

::Ben
I'm available to customise your themes or plugins for your Geeklog CMS
 Quote

All times are EST. The time is now 01:11 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content