Welcome to Geeklog, Anonymous Monday, December 05 2022 @ 07:08 am EST

Geeklog Forums

[function.mb-strrpos]: Empty haystack


Status: offline

gape

Forum User
Full Member
Registered: 05/30/02
Posts: 138
all af the sudden on a website i got this error

Text Formatted Code
An error has occurred:

(This text is only displayed to users in the group 'Root')

2 - mb_strrpos() [function.mb-strrpos]: Empty haystack @ ...../system/lib-mbyte.php line 182

array(4) {
  ["haystack"]=>
  string(0) ""
  ["needle"]=>
  string(1) "<"
  ["offset"]=>
  NULL
  ["mb_enabled"]=>
  &bool(true)
}
 


tried this,
http://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=79842&query=system%2Flib-mbyte.php
but it did not help - the file is for 1.5
we use 1.6 now in 1.7 installs as i can read it

what to do?
is 1.7 utf install
 Quote

Status: offline

gape

Forum User
Full Member
Registered: 05/30/02
Posts: 138
fixed
obviously admin of the site created (wanted to) new article thru advanced editor
i deleted the article and is ok now

yday i checked some more urls - and none opened
today i got a working webpage on one of the links in cache ... then clicked on articles ... and so on

how is this possible that we have content in article that brings down the site?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
I agree, this shouldn't happen simply by entering content.

Unfortunately, I can't see from the error message what the actual problem was. The problem is not in lib-mbyte.php but in some code elsewhere that called a function in lib-mbyte.php with wrong parameters. We would need to know that call to track down the problem ...

bye, Dirk
 Quote

All times are EST. The time is now 07:08 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content