Welcome to Geeklog Sunday, October 13 2019 @ 11:35 pm EDT

Geeklog Forums

Incorrect database information


Status: offline

ronack

Forum User
Full Member
Registered: 27/05/03
Posts: 612
Error
"Sorry, but the database information you entered does not appear to be correct. Please go back and try again."

However I did provide the correct information. I saw that someone else had this issue and said it was fixed but they didn't say what the fix was.

What am I missing?

Let me add, this is my first install of 1.7.0

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
The database password can not be empty - could that be it?

bye, Dirk

Status: offline

ronack

Forum User
Full Member
Registered: 27/05/03
Posts: 612
No it's not empty I have a username and password. I'm not that good with MySQL but I managed to get it to work in the past. You know me Dirk I've only got 20 domains on Geeklog but they are all pre-1.7.0, not that that has anything to do with it. Heck I think I'm even pre 1.5. It very well could be MySQL itself.

Status: offline

ronack

Forum User
Full Member
Registered: 27/05/03
Posts: 612
I just pulled up the source of /install/index.php and it looks like it's looking for db-config.php in the wrong place. The plot thickens!

Status: offline

ronack

Forum User
Full Member
Registered: 27/05/03
Posts: 612
Oh wait no that's not true I think.

All times are EDT. The time is now 11:35 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content