Welcome to Geeklog Monday, August 19 2019 @ 10:09 am EDT

Geeklog Forums

Migrate to new server - can't login


Status: offline

xardoz

Forum User
Regular Poster
Registered: 24/02/04
Posts: 98
determined
I'm doing a test run of migrating my site to a new server. Everything seems to go fine, but I can't login - it just cycles back to the users.php page, telling me to check my username and password.

I've tried renaming my cookie info via phpMyAdmin so it won't conflict with my live site, but that doesn't seem to help. Is it possible to change the Admin password via phpMyAdmin? I tried that too, but still got the same login loop.

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1368
To check to see if the login process is working, If you create a new user, can you login with that?
One of the Geeklog Core Developers.

Status: offline

xardoz

Forum User
Regular Poster
Registered: 24/02/04
Posts: 98
New server can't send email yet, so I can't get it to email the new user a password.

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by: xardoz

Is it possible to change the Admin password via phpMyAdmin?


Yes. There are step by step troubleshooting instructions for just your problem on the wiki.

bye, Dirk

Status: offline

xardoz

Forum User
Regular Poster
Registered: 24/02/04
Posts: 98
rockin
And it's Dirk for the win!

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Thanks, Dirk!

All times are EDT. The time is now 10:09 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content