Welcome to Geeklog Tuesday, October 24 2017 @ 07:02 am EDT


Status: offline

aaneiros

Forum User
Junior
Registered: 31/01/2004
Posts: 26
Hi. I was looking for a way to hack geeklog so that it will show start page news in two colums (ala joomla) instead of one.

I've been reading the forum and found some index.php hacks which do not seem to apply to the current version of geeklog (or maybe
I did something wrong).

Any help will be highly appreciated.

Cheers and Merry Christmas to all.




Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/2002
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Doesn't Ben's last post from here work? (found via feature request #746)

bye, Dirk

Status: offline

aaneiros

Forum User
Junior
Registered: 31/01/2004
Posts: 26
Quote by: Dirk

Doesn't Ben's last post from here work? (found via feature request #746)

bye, Dirk



It does. It was a copy&paste mistake. Sorry for all the trouble.

Cheers.

All times are EDT. The time is now 07:02 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content