Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, October 01 2022 @ 11:06 pm EDT

Geeklog Forums

upgrade error 151 to 1.6.0


Tor

Anonymous
During the install I got this message

Warning: require_once(/home/tor/public_html/sql/updates/mysql_1.5.1_to_1.5.2.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tor/public_html/admin/install/lib-upgrade.php on line 456


Indeed there is no file where can I get it ?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
That file is included in the Geeklog tarball. Double-check that the tarball was unpacked correctly and that you uploaded all the files.

bye, Dirk
 Quote

Tor

Anonymous
I have proceeded a few steps forward, After entering the database info I got the following error Msg

Notice: Undefined index: commentedits in /home/tor/public_html/sql/updates/mysql_1.5.2_to_1.6.0.php on line 17

Notice: Undefined index: commentnotifications in /home/tor/public_html/sql/updates/mysql_1.5.2_to_1.6.0.php on line 25

Notice: Undefined index: commentsubmissions in /home/tor/public_html/sql/updates/mysql_1.5.2_to_1.6.0.php on line 34
1091: Can't DROP 'stories_in_transit'; check that column/key exists
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Did you start over after the first problem? You should re-install your database backup and try again.

bye, Dirk
 Quote

Tor

Anonymous
I cannot get into geeklog to run the restore
 Quote

Tor

Anonymous
All is well, upgrade complete

Thankyou for your help
 Quote

Tor

Anonymous
I cannot seem to enable the Forum Plugin
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by: Tor

I cannot seem to enable the Forum Plugin


Just guessing: Make sure you have the latest version of the plugin. Older versions may require register_globals to be "on".

bye, Dirk
 Quote

Tor

Anonymous
I have 2.7 the latest is 2.7.2
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
2.7.2 was a security fix, so it can't hurt to use that version.

But the actual problem must be elsewhere. Make sure you have the lib-portalparts.php in place, re-read the plugin's installation instructions, and if that doesn't help, provide more information (any errors? error.log entries?)

bye, Dirk
 Quote

All times are EDT. The time is now 11:06 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content