Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 09/27/05
Posts: 1450
It definitely will not hurt security wise or anything. I assume you will be missing the Forum menu (like on the left here in Geeklog) unless you have the menu tabs across the top of the forum?
One of the Geeklog Core Developers.

Status: offline

suwu

Forum User
Junior
Registered: 11/17/08
Posts: 15
nope
forum menu is still there

www.goalmex.com

hfdf

Anonymous
Quote by: suwu

nope
forum menu is still there

www.goalmex.com


I think you switch to b2evolution becuase you did not get a good support from Geeklog.net. I am so sorry about that.

for the old forum for Geeklog 1.4.1 have no problem. now the new forum for 1.5.1 have a problem. I get this error when I install forum.

Template Error: set_root: /home/myuserid/public_html/mysite.com/layout/professional/forum/layout/blocks is not a directory.
Halted.


thanks.

hfdf

Anonymous
Quote by: hfdf

Quote by: suwu

nope
forum menu is still there

www.goalmex.com


I think you switch to b2evolution becuase you did not get a good support from Geeklog.net. I am so sorry about that.

for the old forum for Geeklog 1.4.1 have no problem. now the new forum for 1.5.1 have a problem. I get this error when I install forum.

Template Error: set_root: /home/myuserid/public_html/mysite.com/layout/professional/forum/layout/blocks is not a directory.
Halted.


thanks.



Ok, first at all I think professional theme come with forum themefiles. that's why I did not ftp themefiles to the layout/professional theme. after I get the error I check the professional theme again it don't have forum themefile there. I reftp forum themefile and all working now.


Page navigation