Welcome to Geeklog Tuesday, November 30 2021 @ 05:07 am EST

Geeklog Forums

trackback links not showing up in 1.5.0


Status: offline

Chase

Forum User
Regular Poster
Registered: 14/03/08
Posts: 110
Location:Karachi, Pakistan
articles on my site are getting trackbacks but not showing up.


-- http://TazaKino.com - Pakistani News Where YOU report the news
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Can you be more specific, please? None of the articles on your frontpage seem to have Trackbacks. What makes you think there should be Trackbacks?

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

Chase

Forum User
Regular Poster
Registered: 14/03/08
Posts: 110
Location:Karachi, Pakistan
exactly.

i was getting track back links when on 1.4.1

I found my latest post on on the blog agreegator that is suppose to do that and leave a trackback.
it is the same agreegator that left trackback links on http://www.tazakino.com/index.php?page=11

at present i can find this latest article which is picked up by the blog agreegator
http://www.blogfeedaggregator.com/en/launching-ceremony-of-oil-exploration-in-fata/20080703

but dont see any track backs on my site here.
http://www.tazakino.com/article.php/Launching-Ceremony-of-Oil-exploration-in

my trackback settings are
speed 300
allow multiple trackbacks
check full url

-- http://TazaKino.com - Pakistani News Where YOU report the news
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Trackback handling hasn't really changed in 1.5.0.

Check your spamx.log and if you don't find anything there, try your webserver log. Oh, and Bad Behavior, if you have that installed.

bye, Dirk
 Quote

All times are EST. The time is now 05:07 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content