Welcome to Geeklog Thursday, October 01 2020 @ 09:36 am EDT

Geeklog Forums

Heeeeeeellllllllpp please!...site won't load..

Page navigation


Status: offline

timc

Forum User
Newbie
Registered: 01/06/07
Posts: 1
http://www.calvarychapelasheville.org

Ok, upgraded to 1.4.1 mid april..site has worked fine since...no probs...haven't changed anything at all since then except to give permissions to a couple folks to add to the photo gallery.
Site worked fine after that also.

now the if anyone goes to the site, it loads and loads and loads forever and never loads. I have accessed it from diff computers from diff states, a fellow from church accessed from guatemala fine and then a couple days ago this starts.

No idea what it is...I can access my cpanel for the server, I can access the gallery outside of geeklog fine.

Just can't access anything in geeklog.

the techies at the host said the following
Pages use resources of each other in a way that will never complete.


Now, why would this site work fine until a couple days ago and then just go bottoms up? Is it geeklog or is it the server?

I was able to access it today and yesterday ONLY on a computer that had the cookie for it on it and refreshed numerous times, and it showed the number of guests change a couple times, was able to go to the discussion board and back to home page and the gallery and back and no prob....but when I deleted temp internet files and cookies, I can no longer access any of the geeklog stuff..why?..thanks..t
 Quote

timc

Anonymous
update..have had a browser with the main site loading/connecting now for 20 minutes...no time out, and worse yet, the site still has not come up at all..t
 Quote

Status: offline

suprsidr

Forum User
Full Member
Registered: 29/12/04
Posts: 555
Location:Champaign, Illinois
Ok, we had this problem once a long time ago.
your gallery is trying to display items (probably in the random image block) that have permissions for logged in only.

you can log into gallery directly http://www.calvarychapelasheville.org/gallery2/main.php
and try to remedy the situation.

I need to release an update for G2Bridge as GL1.4.1 now detects anonymous users differently.

-s
FlashYourWeb and Your Gallery with the E2 XML Media Player for Gallery2 - http://www.flashyourweb.com
 Quote

timc

Anonymous
thanks s, I don't have the random block enabled, but if you can tell me what i need to change in the gallery, i can do that..thanks so much..t
 Quote

timc

Anonymous
ugh...now I can't access gallery from outside geeklog...i now get this when i go to the main.php
Security Violation
The action you attempted is not permitted.

Back to the Gallery

Error Detail -
Error (ERROR_PERMISSION_DENIED)
in main.php at line 346 (gallerycoreapi::error)
in main.php at line 94
in main.php at line 83
System Information
Gallery version 2.2.1
PHP version 4.4.6 apache
Webserver Apache/1.3.37 (Unix) mod_fastcgi/2.4.2 mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.4.6 FrontPage/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.28 OpenSSL/0.9.7a
Database mysql 4.1.21-standard
Toolkits Gd
Operating system Linux esc95.midphase.com 2.6.9999-MIDPHAZED-8d852ef03f0ece2563d39a8c6ebdbe96 #1 SMP Mon Jul 24 19:40:22 CDT 2006 i686
Browser Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)
 Quote

Status: offline

suprsidr

Forum User
Full Member
Registered: 29/12/04
Posts: 555
Location:Champaign, Illinois
You need to login with the user you used to setup gallery

Also I've been known to use phpmyadmin to disable plugins and blocks manually. <- not recommended unless you know what you are doing.

-s
FlashYourWeb and Your Gallery with the E2 XML Media Player for Gallery2 - http://www.flashyourweb.com
 Quote

timc

Anonymous
ok,, but I cant get to the login page now..i get this error
Security Violation
The action you attempted is not permitted.

Back to the Gallery

Error Detail -
Error (ERROR_PERMISSION_DENIED)
in main.php at line 346 (gallerycoreapi::error)
in main.php at line 94
in main.php at line 83
System Information
Gallery version 2.2.1
PHP version 4.4.6 apache
Webserver Apache/1.3.37 (Unix) mod_fastcgi/2.4.2 mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.4.6 FrontPage/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.28 OpenSSL/0.9.7a
Database mysql 4.1.21-standard
Toolkits Gd
Operating system Linux esc95.midphase.com 2.6.9999-MIDPHAZED-8d852ef03f0ece2563d39a8c6ebdbe96 #1 SMP Mon Jul 24 19:40:22 CDT 2006 i686
Browser Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)
 Quote

timc

Anonymous
Hi, sorry and last time I bother you email...if you go to http://www.calvarychapelasheville.org/gallery2/main.php you will see the error I am getting now...I can't get a login screen at all...I was able to earlier today but now i get the message you will see at that url.

can you tell me how to get around that?

And after logging in what is it I want to disable?

Can you tell me how to disable the bridge via phpadmin, IF it is not too detailed, I know your time is valuable.

If I put the install gallery back up and install again, will that do it? will that loose my current galleries?
Any idea what the fix was a few mos. back?
 Quote

Status: offline

suprsidr

Forum User
Full Member
Registered: 29/12/04
Posts: 555
Location:Champaign, Illinois
in gallery2/config.php ~line 158 $gallery->setConfig('mode.maintenance', false); set to true to disable the site for all but admins.

-s
FlashYourWeb and Your Gallery with the E2 XML Media Player for Gallery2 - http://www.flashyourweb.com
 Quote

Status: offline

suprsidr

Forum User
Full Member
Registered: 29/12/04
Posts: 555
Location:Champaign, Illinois
Can you tell me how to disable the bridge via phpadmin, IF it is not too detailed, I know your time is valuable.


phpmyadmin->gl_plugins->browse->edit the plugin you want to disable->set pi_enabled to 0

-s
FlashYourWeb and Your Gallery with the E2 XML Media Player for Gallery2 - http://www.flashyourweb.com
 Quote

Status: offline

suprsidr

Forum User
Full Member
Registered: 29/12/04
Posts: 555
Location:Champaign, Illinois
I uploaded a copy of the latest functions.inc for G2Bridge you can try to do the replacement.
http://www.flashyourweb.com/functions.zip

-s
FlashYourWeb and Your Gallery with the E2 XML Media Player for Gallery2 - http://www.flashyourweb.com
 Quote

timc

Anonymous
Quote by: suprsidr

in gallery2/config.php ~line 158 $gallery->setConfig('mode.maintenance', false); set to true to disable the site for all but admins.

-s


wow, thanks S...that got the main site back up but now need to get past the error to log into the gallery..will reinstalling gallery do it? will I lose my current albums? thanks..t
 Quote

Status: offline

suprsidr

Forum User
Full Member
Registered: 29/12/04
Posts: 555
Location:Champaign, Illinois
I'd be curious to know if the new functions.inc fixes the problem

-s
FlashYourWeb and Your Gallery with the E2 XML Media Player for Gallery2 - http://www.flashyourweb.com
 Quote

timc

Anonymous
S
Thank you from the bottom of my heart for the help...that solved everything....am able to access the site again and the gallery via bridge and all is well.

my only question now is why I can't access it as standalone as before...is that something to do with the bridge?
or is it something I need to post at menalto?

http://www.calvarychapelasheville.org/gallery2/main.php
will show the error, and earlier today i was able to login from that link and run as standalone...so have no idea what has happened...but just want to make sure that it is not something with the bridge and will post it at the menalto site..
Again, thanks so very very much for your help...t
 Quote

timc

Anonymous
I fixed the embedding fine,
did nothing for the standalone error..check your email..sent you info for you to see it..thanks..t
 Quote

timc

Anonymous
Quote by: timc

I fixed the embedding fine,
did nothing for the standalone error..check your email..sent you info for you to see it..thanks..t


I=it=functions.inc
 Quote

Status: offline

suprsidr

Forum User
Full Member
Registered: 29/12/04
Posts: 555
Location:Champaign, Illinois
Looks good Smile
FlashYourWeb and Your Gallery with the E2 XML Media Player for Gallery2 - http://www.flashyourweb.com
 Quote

timc

Anonymous
Thanks a million S...
the web host got the standalone working so all is well...thank you so very very much..t
 Quote

ironmax

Anonymous
Looks like your down again...

The page isn't redirecting properly
Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This is the URL after inputting you main site URL
http://www.calvarychapelasheville.org/users.php?g2_GALLERYSID=cc909755aee773defc77deff41c80a27

 Quote

timc

Anonymous
Quote by: ironmax

Looks like your down again...

The page isn't redirecting properly
Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This is the URL after inputting you main site URL
http://www.calvarychapelasheville.org/users.php?g2_GALLERYSID=cc909755aee773defc77deff41c80a27



Yes you are right

S, it looks like the prob is back again..t
 Quote

Page navigation

All times are EDT. The time is now 09:36 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content