Welcome to Geeklog Tuesday, January 25 2022 @ 02:21 am EST

Geeklog Forums

"No Title" items being added to RSS Feed


Status: offline

Wyoming

Forum User
Junior
Registered: 29/09/06
Posts: 27
Mornin', Folks.

I'm using a Portal Block to display new stories on my site. The block calls hppp://myfictionalsite.com/backend/fictional.rss and has been working perfectly until recently when I started archiving some stories. This may be coincidence, but I somehow doubt it.

So my block shows the new stories I want, but there are four "No Title" links at the bottom of the block. If clicked these links take you back to the home page.

As is usually the case, I'm probably missing something silly, I have tried editing the archived stories to "draft" status but that had no effect and also deleted a few of the unimportant stories but the "No Title" is hanging tough. I don't see anything in the RSS Settings in config.php that would cause this.

Thoughts, anyone?

 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
It's a bug. Which Geeklog version are you on?

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

Wyoming

Forum User
Junior
Registered: 29/09/06
Posts: 27
Hi Dirk,

I'm on 1.4.0sr5-1

Thanks,

Glenn
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
The bug report was for 1.4.1b1, but it appears the problem existed in 1.4.0, too.

In any case, it's fixed as of 1.4.1b2.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

Wyoming

Forum User
Junior
Registered: 29/09/06
Posts: 27
Thanks, Dirk. I appreciate your help.

Glenn
 Quote

All times are EST. The time is now 02:21 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content