Welcome to Geeklog Saturday, September 21 2019 @ 08:18 pm EDT

Geeklog Forums

stats.php empty page


Status: offline

tgc

Forum User
Regular Poster
Registered: 15/03/06
Posts: 82
the stats.php is not loading, I just get a white page. I looked for some spaces at the end of stats.php but that didn't solve the problem.
I am on 1.4.0 sr3.
Any ideas?

Frank

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
My guess would be that one of the components threw up an error when trying to display its stats. Start with Blank page to find out what it was.

bye, Dirk

Status: offline

tgc

Forum User
Regular Poster
Registered: 15/03/06
Posts: 82
i have display errors on in php.ini but there is no error message coming up. Just a black page. I looked in the error log and there is nothing either...

Frank

Status: offline

tgc

Forum User
Regular Poster
Registered: 15/03/06
Posts: 82
I noticed that when I turn off the phpbbbridge plugin, I am able to view the stats.php page.
The same plugin causes a problem when I want to install the nettools plugin. When I have turned on phpbbbridge and click on install the nettools plugin I get the same blank page without an error message. But it seems that it did something to the database already. When I turn off the phpbbbridge plugin and retry the install of nettools, I get the mysql error message that I have to look in my error.log where there is this message:
Mon 24 Jul 2006 07:51:40 CEST - 1064: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE name = 'nettools_gid'' at line 1. SQL in question: SELECT value FROM WHERE name = 'nettools_gid'

I would like to throw out the nettools table manually in phpmyadmin but I don't seem to find any tables...

Frank

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by tgc: I would like to throw out the nettools table manually in phpmyadmin but I don't seem to find any tables...

It doesn't use any. That SQL request tried to get something from the gl_vars table.

bye, Dirk

Status: offline

tgc

Forum User
Regular Poster
Registered: 15/03/06
Posts: 82
I am giving up on nettools but any idea regarding the stats.php and phpbb2 conflict?

Frank

vic

Anonymous
i have this problem too

vic

Anonymous
How to fix this problem???????????????

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by vic: How to fix this problem???????????????

Which problem? Please don't simply say "I have the same problem" when there are several problems being discussed in this thread ...

bye, Dirk

Status: offline

googloid

Forum User
Newbie
Registered: 18/09/06
Posts: 2
Quote by Dirk:
Quote by vic: How to fix this problem???????????????

Which problem? Please don't simply say "I have the same problem" when there are several problems being discussed in this thread ...

bye, Dirk


the stats.php is not loading, I just get a white page, after install phpbb brige

Status: offline

lokki

Forum User
Chatty
Registered: 19/03/05
Posts: 59
What is your phpbbbridge version? Have you ever updated it manually?
I just never had any problems with the plugin. The only thing I can see that this plugin doesn't support new "admin lists" style of displaying stats. Maybe you should try to ask the question on Turias' forum - demo.turias.net?

Status: offline

googloid

Forum User
Newbie
Registered: 18/09/06
Posts: 2
1.10

All times are EDT. The time is now 08:18 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content