Welcome to Geeklog, Anonymous Friday, December 02 2022 @ 07:25 am EST

Geeklog Forums

White page after upgrade to 1.4sr2


Status: offline

roberto

Forum User
Chatty
Registered: 12/01/03
Posts: 43
Sorry for my english... Rolling Eyes

After upgrading from 1.3.11 to 1.4sr2 with complete tarball, the success.php page appears totally white, and also the index of site appears totally white, without code.

I have controlled all the path in config.php and lib-common.php, database and file permissions is OK....

Any idea?

Tnx in advance....

rob
 Quote

Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 08/04/03
Posts: 1298
What browser is ist? Did you try it with another browser?
 Quote

Status: offline

roberto

Forum User
Chatty
Registered: 12/01/03
Posts: 43
Quote by 1000ideen: What browser is ist? Did you try it with another browser?

It is not a browser problem

however

I have resolved the mystery reading the apache error log:

modifying the lib-common.php with the software pico from shell, one line of code is irregularly wrapped.
fixed the line, now all it seems to work

thanks however for the help Wink

rob
 Quote

Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 08/04/03
Posts: 1298
That`s a very good hint. There is already one hint not to use the cpanel built in editor. Maybe Dirk can add "pico" here http://www.geeklog.net/docs/install.html.
 Quote

All times are EST. The time is now 07:25 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content