Welcome to Geeklog Tuesday, May 21 2019 @ 08:59 pm EDT

Geeklog Forums

White page after upgrade to 1.4sr2


Status: offline

roberto

Forum User
Chatty
Registered: 01/12/03
Posts: 43
Sorry for my english...

After upgrading from 1.3.11 to 1.4sr2 with complete tarball, the success.php page appears totally white, and also the index of site appears totally white, without code.

I have controlled all the path in config.php and lib-common.php, database and file permissions is OK....

Any idea?

Tnx in advance....

rob

Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 04/08/03
Posts: 1294
What browser is ist? Did you try it with another browser?

Status: offline

roberto

Forum User
Chatty
Registered: 01/12/03
Posts: 43
Quote by 1000ideen: What browser is ist? Did you try it with another browser?

It is not a browser problem

however

I have resolved the mystery reading the apache error log:

modifying the lib-common.php with the software pico from shell, one line of code is irregularly wrapped.
fixed the line, now all it seems to work

thanks however for the help

rob

Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 04/08/03
Posts: 1294
That`s a very good hint. There is already one hint not to use the cpanel built in editor. Maybe Dirk can add "pico" here http://www.geeklog.net/docs/install.html.

All times are EDT. The time is now 08:59 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content