Welcome to Geeklog Saturday, September 19 2020 @ 12:19 pm EDT

Geeklog Forums

images not appearing in IE6


Max

Anonymous
For some reason, all my gif images that I've put on my site (either in Static Pages or Blocks) do not appear on my IE6 browser, but will on other versions of IE. This seems to be a rather current issue, as I don't remember having this problem a few weeks back. Any ideas why the gif files wouldn't appear?

Thanks!
Max
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
A URL would help ...

bye, Dirk
 Quote

Max

Anonymous
sorry - try:

www.wetcollegeradio.net/blog

Funny thing is - works with one pc running IE 6, and not another... Weird. Let me know if you see gif images not showing up...

Thanks!
Max
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Well, I don't even have IE6, but I couldn't find anything obviously wrong. The only thing I noticed is that some of the images use relative paths.

For example, that "Chris N" image on your homepage is included as
PHP Formatted Code
<img border="1" src="images/chrisn.jpg" ...
 
Try either the entire URL (including http://...) or /blog/images/chrisn.jpg

HTH

bye, Dirk
 Quote

All times are EDT. The time is now 12:19 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content