Welcome to Geeklog Saturday, February 23 2019 @ 03:47 am EST

Geeklog Forums

site address mismatch


BizzoMephisto

Anonymous
hopeful
Hello,

ive installed Geeklog V1.3.11sr3 as upgrade to the geeklog that was provided by my webhost. Ive used the integrated PHPBB plugin and everything works great! except one thing...

my URL is http://www.tardisshed.com/geeklog/public_html

sometimes when you type this in (or click a bookmark link to it), it gives a 404 error. the address in the address bar changes to http://www.tardisshed.com/geeklog/public_html/geeklog/public_html

this only happens sometimes... if you type it in again (or click a bookmark link to it) it works fine...

when i say it happens sometimes id say about 5 out of 10 times (guess that would be half the time feel free to head over there and give it a shot...

any help in this matter would be greatly appreciated...

thank you
Bizzo

Status: offline

tesn

Forum User
Chatty
Registered: 23/10/02
Posts: 41
Location:Magnolia, Texas
I have the same problem I already posted about it here


I upgraded my phpBB2 to the newest version, so maybe this has something to do with it.

I have also noticed that if you are logged out, the error doesn't happen.

So it is a logged in user problem of some sorts.
John

Status: offline

Turias

Forum User
Full Member
Registered: 20/10/03
Posts: 807
Please upgrade to 1.06 at http://demo.turias.net/

that should fix the issue.

Bizzo

Anonymous
Thank you very much Turias..ill check it out and report back...

All times are EST. The time is now 03:47 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content