Welcome to Geeklog, Anonymous Monday, June 17 2024 @ 01:15 am EDT

Geeklog Forums

my phpbbridge "latest forum post" was hacked


umman

Anonymous
phpBB : Critical error

Error obtaining new topic info for sideblock.

DEBUG MODE

SELECT * FROM phpbb_posts p, phpbb_users u WHERE post_id=0 AND u.user_id = p.poster_id

Line : 864
File : functions.inc


the error mesage is like that.. how can make my "latest forum posts" block appear again.
 Quote

isyankar

Anonymous
why no one has answered my question?
 Quote

Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 08/04/03
Posts: 1298
The question to me is what IS your question? Question You claim the phpbbb has been hacked but all you quote is an error code. How does this happen, what did you do?
 Quote

isyankar

Anonymous
my phpbbridge is not hacked.. "the phpbbridge block" is hacked. when i activate my block from

home--->plugins---->phpbbbridge--->config.php

i get the mentioned error code. bu when i deactivate it the error code is disappearing. it seems to be the problem is at block connections but i dont know how to overcome with it.
 Quote

Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 08/04/03
Posts: 1298
So it is geeklog 1.3.11sr2 and the latest version of phpbbb? Did it run before? Can you use the forum and enter test postings and create test users?

Are we talking about the center clock or any side block? The error code seems to be a phpbb error. It is a bit difficult to understand it. I`m not used to them.
 Quote

isyankar

Anonymous
phpBB 2.0.15
geeklog 1.3.11

yes it was running before hacking

yes i can use forum and add users when i deactivate "latest forum post" center block but when i activate it i get the mentioned error message

we are talking about center block

phpbb is running successfully you can check it at www.isyankarerkek.com

it seems to be "latest forum post" center block is hacked.



 Quote

Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 08/04/03
Posts: 1298
Have you tried the theme professional for a test? It could well be a problem with the theme.

By the way there`s a nice hack for a language pull down menu on the front page: http://summitpages.ca/filemgmt/singlefile.php?lid=22 Wink
 Quote

isyankar

Anonymous
yes i have tried it. it did not work
 Quote

Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 08/04/03
Posts: 1298
Sorry I´m not an expert on such errors. Maybe Turias the developer of phpbbb can help. http://demo.turias.net/
 Quote

All times are EDT. The time is now 01:15 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content