Welcome to Geeklog, Anonymous Sunday, December 04 2022 @ 05:54 pm EST

Geeklog Forums

Can't add anything after installation


Auspexian

Anonymous
I can't seem to add anything after Installation.
Geeklog runs OK after installtion, but I CAN NOT
delete story, add new story, change password, add user, etc..

I cheched the database, the username password has full read/write/admin permission.

Tks

J.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
So what happens when you try to, say, edit or delete a story? And which Geeklog version and which theme are you using?

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

auspexian

Forum User
Newbie
Registered: 06/30/04
Posts: 4
Latest
GL Version Test (1.3.11sr2)
Theme is Clean

Tks

J.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Are you using the Clean theme that has been updated for use with 1.3.11?

And you didn't answer my other question ...

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

auspexian

Forum User
Newbie
Registered: 06/30/04
Posts: 4
Sorry, I changed back to the standard Professional Theme came with the package.

No error. when add/delete etc.

EG: on the admin / block, if I uncheck the activation for a block, it just came back right away as checked before.

Tks
J
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
PHP5?

bye, Dirk
 Quote

Auspexian

Anonymous
php -v
PHP 4.3.11 (cgi) (built: May 28 2005 11:19:2Cool
Copyright (c) 1997-2004 The PHP Group
Zend Engine v1.3.0, Copyright (c) 1998-2004 Zend Technologies

It worked great for 2 years before the hosting site upgraded mysql. I decide to reload refresh :-)

Tks

J.
 Quote

All times are EST. The time is now 05:54 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content