Welcome to Geeklog, Anonymous Monday, December 05 2022 @ 10:21 pm EST

Geeklog Forums

Preview does not work in 1.3.12CVS?


Turner

Anonymous
GL 1.3.12CVS
Win XP
Apache 2.0.54
Mysql 4.1
PHP5
HTML MODE with Advanced Editor engaged
Installed fine. RG = on and so is RLA.

I type in an article, click Preview and the screen simply jumps to the top of the article.

Any help would be much appreciated.

THNX!
 Quote

Turner

Anonymous
Ah. The preview link on the NAVBAR seems to work, but the button does not work.

Also, the preview displays on the BOTTOM and not the top (I like it showing at the top, but that is not an issue.) I wonder if the button issue is a problem for all 312cvs users?
 Quote

Turner

Anonymous
Hmmm. Seems to be a real problem with previewing and story submission in general. If you enter the story without saving it, and want to preview it, then clicking the navbar "preview" link does nothing.

But if you click the preview button at the bottom and THEN click the navbar preview link, then preview works.

I don't know if this is where I should post this sort of stuff, but I hope it helps.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Blaine just upgraded the included FCKeditor to 2.1.1 in CVS last night. See if that helps.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 07/16/02
Posts: 1232
Location:Canada
The navbar is there to toggle on/off the various sections of the Editor. If you have not posted the story yet or hit the submit to preview yet then the content is not on the page and thus clicking on preview on the navbar shows nothing.
Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

All times are EST. The time is now 10:21 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content