Welcome to Geeklog, Anonymous Thursday, February 22 2024 @ 05:56 am EST

Geeklog Forums

inmemoriam problem


Status: offline

predz0r

Forum User
Junior
Registered: 10/18/05
Posts: 24
hi this is the second time i install inmemoriam galleries, the first time i didnt have any problem but this time im getting a problem with the browser layout, i see all the thumbs in only one columnm i dont know why i cannot get various thumbs by arrow, there is just a long long column when i browse any gallery, can somebody help plz?

im using kevlar_blue theme
 Quote

Status: Banned

machinari

Forum User
Full Member
Registered: 03/22/04
Posts: 1512
let's see an example page and I'll take a look at the markup. It's obviously just not getting along with your theme, though I don't know off hand why that would be. There could be a number of reasons for this. As I said, cant tell unless I can see it.

what browser are you using btw?
 Quote

Status: offline

predz0r

Forum User
Junior
Registered: 10/18/05
Posts: 24
you can see the screenshot here www.areppa.com/inmemoriamproblem.jpg
the browser is not the problem, its the same thing with ie of firefox
btw the layout doesnt change with any of the options i have... i dont know whats wrong
 Quote

Status: Banned

machinari

Forum User
Full Member
Registered: 03/22/04
Posts: 1512
a screenshot won't help. I need to see the markup.
where is your geeklog wrapper, btw?
 Quote

All times are EST. The time is now 05:56 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content