Welcome to Geeklog, Anonymous Wednesday, August 17 2022 @ 12:07 pm EDT

Geeklog Forums

Mail configuration


th1nedge

Anonymous
I am getting the following error:

Warning: com_isemail(Mail/RFC822.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/francis/public_html/lib-common.php on line 3396

Fatal error: com_isemail(): Failed opening required 'Mail/RFC822.php' (include_path='./') in /home/francis/public_html/lib-common.php on line 3396

Has anyone seen this before? Please help. I can not register anyone, nor can I reset passwords. This is preventing me from reseting all passwords at this point.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by th1nedge: Has anyone seen this before?

Yes, about a million times. Please try a search next time ...

What do you have for $_CONF['have_pear'] in your config.php? If you have true, try false, and vice versa.

bye, Dirk
 Quote

th1nedge

Anonymous
Dirk,
Thank you. Yes I did try a search and came up with nothing that is why I posted. I try not to use this for problems like these. Once again thank you.
 Quote

th1nedge

Anonymous
Dirk,
Was wondering if you could answer something else. I see that putting the "Fasle in worked for Pear, but what if it is installed. I am having a friend host my site and would like to let him know what if anything he might have not installed. I do believe he only installed the base Pear package. I should have him install the recommended additonal packages for Geeklog. Please let me know if I am off base or not. Thank you.
 Quote

Status: offline

vadertech

Forum User
Full Member
Registered: 05/26/03
Posts: 329
Quote by Dirk:
Quote by th1nedge: Has anyone seen this before?

Yes, about a million times. Please try a search next time ...


Maybe GL2 should automatically do a search before the post is posted.

Just wishful thinking...
GeekLog Hosting, Installations and Upgrades - WWW.AWEHOST.COM - Hosting starts @ only $4.95/mo.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by th1nedge: I see that putting the "Fasle in worked for Pear, but what if it is installed.

See if this new FAQ entry makes it any clearer: Geeklog and PEAR

bye, Dirk
 Quote

Nic

Anonymous
I'm having the exact same problem. Did you get it to work?
 Quote

All times are EDT. The time is now 12:07 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content