Welcome to Geeklog, Anonymous Wednesday, April 17 2024 @ 11:44 am EDT

Geeklog Forums

XML error: not well-formed (invalid token) at line 110


Status: offline

Nightdude

Forum User
Chatty
Registered: 09/15/04
Posts: 61
What is this??

I went to my site, all was well, attempted login, got this, XML error: not well-formed (invalid token) at line 110 now it's all that it shows.....

Error log shows nothing

Suggestions??

ND
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Seems to work fine for me ...

Any file name to go with that error message? It may be from an error in an RSS feed, but that shouldn't take your entire site down.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

Nightdude

Forum User
Chatty
Registered: 09/15/04
Posts: 61
FOund it...had to do into database, and started shut down of each block that used php, site came up after shutdown of NASA Pic of Day block....

ND
 Quote

Status: offline

Nightdude

Forum User
Chatty
Registered: 09/15/04
Posts: 61
It was not hard to find..it was only causing problems with log-on attempt, which told me that a block that uses php and only enabled for members was the culprit.
I dont know why it took it all down...when time allows I will look over the NASA Pic Day on line 110 to see possible causes

ND
 Quote

All times are EDT. The time is now 11:44 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content