Welcome to Geeklog, Anonymous Monday, December 05 2022 @ 08:17 pm EST

Geeklog Forums

Geeklog Usage Stats [GUS] Plugin 1.1.0

Page navigation


Status: offline

asmaloney

Forum User
Full Member
Registered: 02/08/04
Posts: 214

@Blank page with gus install:

Could you look in your server's error log for any errors?

@barrywong:

I haven't seen this and you're the first to report it. Are there any errors in either the GL error log or the server's err log? I will look into it today.

- Andy
 Quote

Status: offline

asmaloney

Forum User
Full Member
Registered: 02/08/04
Posts: 214

@barrywong:

I haven't been able to find anything that would cause this and no one else has reported anything similar. If you email me we can try to figure it out.

- Andy
 Quote

@Blank page -gus install:

Anonymous
Nope, no server errors and no geeklog errors. Just like I said, "attempting to install gus plugin..." in the log. I'm using gl 1.3.11 and the latest gus download. 'Most' of the other few plugins I'm using installed OK. Besides the default plugins, I added multifaq and phpbbbridge. Although I'm on shared *nix hosting, I know register_globals are on. That's it. Wish I could give more info but there just isnt any.
 Quote

Status: offline

asmaloney

Forum User
Full Member
Registered: 02/08/04
Posts: 214

@Blank page with gus install:

Could you please email me as well and we'll figure it out.

- Andy
 Quote

Status: offline

windance

Forum User
Newbie
Registered: 05/15/05
Posts: 4
@blank page

Thanks, will do. I appreciate the time and efforts.
 Quote

Status: offline

barrywong

Forum User
Regular Poster
Registered: 04/12/02
Posts: 95
Quote by asmaloney:
@barrywong:

I haven't been able to find anything that would cause this and no one else has reported anything similar. If you email me we can try to figure it out.

- Andy


Thank you Andy,

I haven't got any specific data to work on at the moment. I only know that some of the users came on to the site to add and amend their stories but the Who's Online does not show them as having logged in.

I will continue to check and look out for patterns. In the meantime, I wonder if it could it be due to my PHP which is version 4.1.2?
 Quote

Status: offline

windance

Forum User
Newbie
Registered: 05/15/05
Posts: 4
Andy,

Thank you for an 'amazing' plugin! And again, thanks for helping me figure out my 'unique' install issues which are probably rare. This is probably one of the most usefull plugins for geek.

A side note, the template changes are not as easy as they would seem to appear because of the different stat views and php pages required to render the views. Some changes may have to be made to the actual (view) *.php and the rest to the templates I think. I'm working on it and will update when I can.

Thanks again.
 Quote

Ales

Anonymous
I have a question

Are in GUS also scoope wisitors wich are loking for event.

Because i like to know haw many hits have some events, like that we can see for articles.

like we see on the first page
Geeklog Usage Stats [GUS] Plugin
Views: 2029
 Quote

eddy

Anonymous
blank
can you please tell me how to add a bot to the show bot bay name fetcher
 Quote

Page navigation

All times are EST. The time is now 08:17 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content