Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, June 22 2024 @ 03:05 am EDT

Geeklog Forums

Switching servers problem


Status: offline

i2eeD

Forum User
Junior
Registered: 12/05/03
Posts: 31
Location:Fredericksburg, VA
I've just got my hands full with GL probs the past few days! Heh. Anyways:

I receive the following two errors when trying to access my newly transferred site (done purely via FTP and phpMyAdmin)

On the top:

Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /home/kotlclan/kotl-clan.org/plugins/stats/functions.inc on line 323

No idea how to fix that one.

And in the forums, whenever I click a forumpost, it says that the thread does not exist. Furthermore, when I try to navigate to the forums, all the server does is refresh the /forum page. Any ideas?

Thanks!
Are you not entertained?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by i2eeD: Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /home/kotlclan/kotl-clan.org/plugins/stats/functions.inc on line 323

This is a known issue with the stats plugin. Do a search here or over on Tom's site.

Quote by i2eeD: And in the forums, whenever I click a forumpost, it says that the thread does not exist. Furthermore, when I try to navigate to the forums, all the server does is refresh the /forum page. Any ideas?

register_globals = on?

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

i2eeD

Forum User
Junior
Registered: 12/05/03
Posts: 31
Location:Fredericksburg, VA
Hmmmm. I'm running my own dedicated server, and you were right, Register Globals was off. However, I turned it on and I am having similar problems. Any further troubleshooting suggestions?

Thanks alot, Dirk.
Are you not entertained?
 Quote

Status: offline

r_f_o_t

Forum User
Full Member
Registered: 07/30/03
Posts: 241
Location:Illinois
Quote by i2eeD: Hmmmm. I'm running my own dedicated server, and you were right, Register Globals was off. However, I turned it on and I am having similar problems.


Did you restart your web server after the change? Just a shot in the dark.

HTH,

Chuck
Too many hands on my time.
 Quote

Status: offline

i2eeD

Forum User
Junior
Registered: 12/05/03
Posts: 31
Location:Fredericksburg, VA
No, I did not, lol. Will do.
Are you not entertained?
 Quote

Status: offline

r_f_o_t

Forum User
Full Member
Registered: 07/30/03
Posts: 241
Location:Illinois
Quote by i2eeD: No, I did not, lol. Will do.


You aren't the first to forget. (Personal experience Laughing )

Chuck
Too many hands on my time.
 Quote

All times are EDT. The time is now 03:05 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content