Welcome to Geeklog Wednesday, June 26 2019 @ 08:56 pm EDT

Geeklog Forums

lib-common missing from 11?


Status: offline

jamiers

Forum User
Newbie
Registered: 29/01/05
Posts: 3
confused
I am confused. I have been trying to install Geeklog through Fantastico and my server company, however it won't work so I tried to install it manually. What I am confused about is... I have tried to install 1.3.11, but it doesn't have lib-common in the tar.gz file.

Does this mean I need to install 1.3.10 before 1.3.11?

Thanks for your help!

Jamie

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
I can ensure you that the lib-common.php is included in the tarball.

What were you using to extract the tarball?

bye, Dirk

Status: offline

jamiers

Forum User
Newbie
Registered: 29/01/05
Posts: 3
I feel like an idiot... I found it... never mind.

Jamie

Status: offline

digitalfiasco

Forum User
Chatty
Registered: 20/10/04
Posts: 42
Quote by jamiers: I feel like an idiot... I found it... never mind.

Jamie


We've all gone thru that feeling. I know I have. Tell us how you created the problem so that others can learn.

Thanks,
Joe

Status: offline

jamiers

Forum User
Newbie
Registered: 29/01/05
Posts: 3
How about me just not looking in the right directory. !?

All times are EDT. The time is now 08:56 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content