Welcome to Geeklog Monday, November 20 2017 @ 11:23 pm EST


vbsaltydog

Anonymous
I have been working on the 4images integration over the last two evenings. lastnight I installed 4images and then began to edit the code using the manual method from the readme in the integration archive. Then I hit my snag at step 9 and 11 but found the hack for step 11 and followed that (never did resolve step 9). When I open www.mysite.com/4images/index.php I have the 4images inside my geeklog layout so appearance is good. Then I ran the migrate users file and got a mysql error. I went to my error log and have some code but I dont know what it is sggesting the problem is. Also, I have some ser errors and dont know if they are part of the log files that were generated during the user migration or if they occurred before the migration. Here is the code from my error log. Please help.

06:11:24 PM - Error, invalid username: 'roscoe2546'
02/02/2005 06:52:04 PM - Error, invalid username: 'administrator'
02/02/2005 07:36:10 PM - Error, invalid username: 'edgotbait'
02/02/2005 11:42:34 PM - [pear_error: message="mail() returned failure" code=0 mode=return level=notice prefix="" info=""]
02/03/2005 11:10:59 AM - Error, invalid username: 'cpgofish'
02/03/2005 11:11:56 AM - Error, invalid username: 'cpgofish'
02/03/2005 11:12:07 AM - Error, invalid username: 'cpgofish'
02/03/2005 11:12:24 AM - Error, invalid username: 'cpgofish'
02/03/2005 11:12:58 AM - Error, invalid username: 'cpgofish'
02/03/2005 11:13:15 AM - Error, invalid username: 'cpgofish'
02/03/2005 01:35:34 PM - Error, invalid username: 'hesterr'
02/03/2005 05:34:48 PM - 1062: Duplicate entry '1' for key 1. SQL in question: INSERT INTO 4images_users (user_id,user_level,user_name,user_password,user_email,user_showemail,user_allowemails,user_invisible,user_joindate,user_activationkey,user_lastaction,user_location,user_lastvisit,user_comments,user_homepage,user_icq)
VALUES ('1','2','Anonymous','','','1','1','0','2004-01-01 00:00:01','','','','','','','')


Thanks to all,

-vbsaltydog


















vbsaltydog

Anonymous
Thanks to all that read the pos.t. I got it.
I had not yet removed the two default users that installed with
4images from the 4images user table in my db. Once I removed them and then ran the user migrate script it worked like a charm.

Thanks again,

-vbsaltydog

All times are EST. The time is now 11:23 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content