Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, May 25 2024 @ 01:29 pm EDT

Geeklog Forums

Installing Geeklog, PHP, MYSQL, APACHE on Windows


Thorne

Anonymous
I just installed geeklog on my windows box and when I view the page all I see is a blank screen. Can anyone help me?
 Quote

Status: offline

thorne

Forum User
Newbie
Registered: 01/06/05
Posts: 12
I receive a message cannot connect to DB server. But when I connect from the command line using the same username and password I can login.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Make sure you're using the correct server name (of the MySQL server). It may only accept connections under a certain name (often "localhost").

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

thorne

Forum User
Newbie
Registered: 01/06/05
Posts: 12
I got that to work I am having a problem now with the forums. Whewn I click on a forum the page reloads. It doesn't show the topics listing. You can look at my site. http://netc1.fedsun.navy.mil/Delta3DWeb/public_html/forum/index.php

PS. Im running apache, php, mysql, on a windows box.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
register_globals = on ?

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

JohnVanVliet

Forum User
Full Member
Registered: 10/09/03
Posts: 161
hi TURN off windows built in "firewall"
 Quote

Status: offline

thorne

Forum User
Newbie
Registered: 01/06/05
Posts: 12
Thanks for the responses. I set register_globals =on and everything works perfectly.
 Quote

All times are EDT. The time is now 01:29 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content