Welcome to Geeklog, Anonymous Tuesday, April 16 2024 @ 09:47 pm EDT

Geeklog Forums

Editing posted story


Status: offline

Microdome

Forum User
Newbie
Registered: 12/24/04
Posts: 1
I hope you can help. I'm a newbie and I'm in a bit over my head Smile

My site is still in test mode, more or less, but I can't seem to edit stories that I've already posted. I've tried changing the story title, the time published and the mode of the editor (Story Admin, Logged In User etc.) but I continue to get "The ID you chose for this story is already in use. Please use another ID".

I Googled that error and found http://www.geeklog.net/docs/theme.html#changes but it instructs me to edit a file (admin/story/storyeditor.thtml) that doesn't exist, nor does that page tell me what to do to edit it if it were there.

Any help would be greatly appreciated.

Kevin
 Quote

Status: offline

trenchteam

Forum User
Regular Poster
Registered: 06/08/04
Posts: 89
I had the same problem and I solved it. Are you using a different template from the PRO template? Theres a couple files that need to be replaced if you using the other templates. I just took the professional template files and threw them into the older template. (IM USING A TEMPLATE FROM AXONZ) After that, I was able to edit the files flawlessly.

There is probrably an easier way, but this is what I did.
 Quote

abc

Anonymous
Quote by trenchteam: I had the same problem and I solved it. Are you using a different template from the PRO template? Theres a couple files that need to be replaced if you using the other templates. I just took the professional template files and threw them into the older template. (IM USING A TEMPLATE FROM AXONZ) After that, I was able to edit the files flawlessly.

There is probrably an easier way, but this is what I did.


I did the same thing and it worked fine. Smile
 Quote

Microdome

Anonymous
Thanks guys, once I figured out what you meant I got it fixed.

On the link I mentioned above it just mentioned adminstorystoryeditor.thtml, which I couldn't find. With your suggestion I found that file under layout_pillsadmin and layoutprofessionaladmin. I copied the thtml file from pro to -pills and voila, problem solved.

Thanks again for the fast response and have a good Christmas!

Kevin
 Quote

All times are EDT. The time is now 09:47 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content