Welcome to Geeklog, Anonymous Friday, September 30 2022 @ 10:53 pm EDT

Geeklog Forums

need help with FORUM !


Status: offline

StupiddKID

Forum User
Newbie
Registered: 10/15/04
Posts: 10
angry
Info:
I have Geeklog 1.3.8 and Forum 2.3 and it was working fine untill i installed the theme called "Axonz Red v2.2 (GL 1.3.8)" and i love the theme it looks great on my website but alot of members have e-mailed me saything they canot Reply in the forum they can only Crete New Thread.... can anyone help me fix it?
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 07/16/02
Posts: 1232
Location:Canada
Your not giving me a lot to go on .. have you not tried to post a message ?

Are you saying only other members can not post a message ?

What is the problem - what happens ??

Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

StupiddKID

Anonymous
angry
its none of them... its....:
anyone can create a NEW THREAD but no one can reply to threads BUT me... and i tryed setting groups and everything... but it still wont let people reply...
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 07/16/02
Posts: 1232
Location:Canada
Ok - but why can they not ?

- Do they get an error message ?
- Reply button does not appear ??
Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

StupiddKID

Anonymous
YES ! there is no Reply Button...
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 07/16/02
Posts: 1232
Location:Canada
Now .. why would you not have just said that instead I had to play guess the problem

Have you installed the default templates that I provide with the plugin or are you using modified or outdated template files.
Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

Status: offline

StupiddKID

Forum User
Newbie
Registered: 10/15/04
Posts: 10
the modified templet because i need one that matches my theme... and how do i get a forum theme like this one were when yoiu put the mouse over the forum and it lights up?
 Quote

Status: offline

ScurvyDawg

Forum User
Full Member
Registered: 11/06/02
Posts: 523
you may want to just try updating your theme using the files provided in the forum tarball.

Try it, you just might be surprised.

Good Luck
 Quote

Status: offline

jonc

Forum User
Chatty
Registered: 09/12/04
Posts: 50
the theme maker has also updated the theme to version 3.4, try updating to the latest version of that theme. (www.axonz.com) - works fine for me
 Quote

All times are EDT. The time is now 10:53 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content