Welcome to Geeklog Monday, December 18 2017 @ 01:31 pm EST


Status: offline

destr0yr

Forum User
Full Member
Registered: 06/07/2002
Posts: 324
I'm looking for a way to wrap a staticpage in a custom block, similar to blocks on the left and right hand sides of the page. For example, I know you can do:
PHP Formatted Code
$_BLOCK_TEMPLATE['blockname] = 'blockheader-blockname.thtml,blockfooter-blockname.thtml';

Can this be adapted or is there such a function for staticpages?
-- destr0yr "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Douglas Adams

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/2002
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by destr0yr: Can this be adapted or is there such a function for staticpages?

Not yet - this will be possible in Geeklog 1.3.10 / Static Pages 1.4.1.

Or you can apply the changes manually.

bye, Dirk

Status: offline

destr0yr

Forum User
Full Member
Registered: 06/07/2002
Posts: 324
Quote by Dirk:
Quote by destr0yr: Can this be adapted or is there such a function for staticpages?

Not yet - this will be possible in Geeklog 1.3.10 / Static Pages 1.4.1.

Or you can apply the changes manually.

bye, Dirk

Thanks Dirk.
-- destr0yr "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Douglas Adams

All times are EST. The time is now 01:31 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content