Welcome to Geeklog Sunday, August 25 2019 @ 12:43 am EDT

Geeklog Forums

Topic Staticpages No Showing


Shawn Powers

Anonymous
In my last geeklog install, this worked PERFECTLY, and it was a godsend. Here's my situation:

My wife manages a school's website with geeklog. We have "Middle School" as a topic, and any middle school specific stories go there. However, we need to have a static page "centerblock" that will live on the top of the topic's page. That way, we can have a picture of the principal, etc when a parent clicks on the MIddle School topic, followed by middle school stories.

Like I said, this used to work, but now, although all the staticpage stuff is filled out correctly, it just doesn't show as a centerblock! I'm using the "clean" theme, but have tried changing themes as well, to no avail.

Any suggestions?
-Shawn

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by Shawn Powers: Like I said, this used to work, but now, although all the staticpage stuff is filled out correctly, it just doesn't show as a centerblock!

Hmm, I just tried it here on the site and it worked as expected.

Sorry, no explanation. Try creating a new page and double-check all those settings (including the permissions).

Some random thoughts: Which webserver are you using? Is the site installed in the document root or in some subdirectory?

bye, Dirk

All times are EDT. The time is now 12:43 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content