Welcome to Geeklog, Anonymous Wednesday, February 01 2023 @ 05:46 pm EST

Geeklog Forums

4images Admin


Status: offline

trenchteam

Forum User
Regular Poster
Registered: 06/08/04
Posts: 89
My site is workin great. The photo gallery is workin fine but when i upload new images I get this error... The photos still upload, but Im curious to why Im getting this.


Warning: main(./../includes/search_utils.php): failed to open stream: No such file or directory in c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxxadminimages.php on line 29

Warning: main(): Failed opening './../includes/search_utils.php' for inclusion (include_path=c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx/system/pear/;.;c:php4pear') in c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxxpublic_html4imagesadminimages.php on line 29

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminimages.php:29) in c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminadmin_functions.php on line 168

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminimages.php:29) in c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminadmin_functions.php on line 169

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminimages.php:29) in c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminadmin_functions.php on line 170

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminimages.php:29) in c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminadmin_functions.php on line 171

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminimages.php:29) in c:hostingxxxxxxmemberxxxxxxpublic_htmlxxxxxx4imagesadminadmin_functions.php on line 172

 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Looks like a wrong path settings somewhere (sorry, I'm not familiar with 4images).

And for the "headers already sent" messages, see the FAQ.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

trenchteam

Forum User
Regular Poster
Registered: 06/08/04
Posts: 89
I went thru the install again, and found I was missing one file in the include. Im not sure how it happened, but I added the file and it works great!
 Quote

All times are EST. The time is now 05:46 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content