Welcome to Geeklog Monday, July 22 2019 @ 02:24 am EDT

Geeklog Forums

Blue Horizon Site


Status: offline

trenchteam

Forum User
Regular Poster
Registered: 08/06/04
Posts: 89
Finally got my site back up and running with GeekLog. Through all the searching on the site, and plug-in work, I managed a decent site I think.... Messed with alot of the CSS and Header tables and this is what I ended up with.

7milesdown

Status: offline

hjklassen

Forum User
Junior
Registered: 14/11/03
Posts: 20
Looks nice. Great choice of fonts

Status: offline

beewee

Forum User
Full Member
Registered: 05/08/03
Posts: 969
Location:The Netherlands, where else?
And lots of heavy images, it takes ages to load...but: I like your theme!
Dutch Geeklog sites about camping/hiking: www.kampeerzaken.nl | www.campersite.nl | www.caravans.nl | www.caravans.net

Status: offline

trenchteam

Forum User
Regular Poster
Registered: 08/06/04
Posts: 89
ARe you on 56k? all the images are optimized, and it loads quick in most browsers I know of. All my members have no problems with it.

Im glad you like the theme!

Status: offline

JohnVanVliet

Forum User
Full Member
Registered: 09/10/03
Posts: 161
you might think about shrinking the header image ( logo) it is a bit to long

Status: offline

trenchteam

Forum User
Regular Poster
Registered: 08/06/04
Posts: 89
yeah, you using 800by600? The site is optimized for 1024by768 Im workin to fix those issues soon.

Status: offline

JohnVanVliet

Forum User
Full Member
Registered: 09/10/03
Posts: 161
yes i am using 800x600 i find it a comfortable res. for most things except GIMP

Status: offline

beewee

Forum User
Full Member
Registered: 05/08/03
Posts: 969
Location:The Netherlands, where else?
Sorry for the late reply: no, I'm on a 1120/352 KB ADSL, but your header is quite a large set of images, and it doesn't even fill 100% of my screen width...
Dutch Geeklog sites about camping/hiking: www.kampeerzaken.nl | www.campersite.nl | www.caravans.nl | www.caravans.net

Status: offline

TechSys

Forum User
Regular Poster
Registered: 02/12/03
Posts: 90
Doesn't fit the width of my screen either, at 1024x768. looks like it is somewhere around 80 to 90%, with a white area at the end
http://70.145.174.180/

Crissy

Anonymous
I like the logo on the top. You did a great job!

I noticed geeklog sites load slower on Mozilla, but loads ok on IE.

Thanks,
Crissy

Status: offline

trenchteam

Forum User
Regular Poster
Registered: 08/06/04
Posts: 89
Quote by beewee: Sorry for the late reply: no, I'm on a 1120/352 KB ADSL, but your header is quite a large set of images, and it doesn't even fill 100% of my screen width...


I optimized all my images in ImageReady and sliced them. I also have them preloaded, but I guess alot of people are having a tough time. Im thinkin of changin it soon. THank everyone for your comments.

All times are EDT. The time is now 02:24 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content