Welcome to Geeklog, Anonymous Friday, July 19 2024 @ 12:56 am EDT

Geeklog Forums

Can't put Apostrophe in Topic in GL 1.3.9


Status: offline

samstone

Forum User
Full Member
Registered: 09/29/02
Posts: 820
After upgrading to GL 1.3.9, I can no longer put apostrophe in the topic. For example if I create a topic "Frank's Factors", it cuts off right after Frank.

Even the backslah with the apostrophe doesn't work. For the time being I wrote it directly onto the mySQL database.

Is it a bug? If so I will report it to the bug report area.

Sam
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Yep, that looks like a bug.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

rediray

Forum User
Newbie
Registered: 10/14/03
Posts: 8
anyone find a fix?

i'm wondering...if i manually add the apostrophe into the Topic name using phpMyAdmin..will that crash anything?

thanks,
rediray
 Quote

Status: offline

samstone

Forum User
Full Member
Registered: 09/29/02
Posts: 820
You won't crash anything if you do it right, and in order to do it right, you have to risk crashing something.

Just make sure that you back it up before you play with it.

If you don't try, you don't learn. If you tried and crashed it, so what? Restore it.

I have never crashed my GL sites without learning anything. So, you have nothing to loose.

Sam
 Quote

All times are EDT. The time is now 12:56 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content