Welcome to Geeklog, Anonymous Tuesday, September 27 2022 @ 11:12 pm EDT

Geeklog Forums

Why Stories does not appear?


Status: offline

etegration

Forum User
Full Member
Registered: 02/20/02
Posts: 179
why when stories are added they do not appear??? it's a fresh installation of GL1.3.8sr3, nothing was done at all except passwords changed for admin and moderator account.
http://www.etegration.com.sg
http://www.itcow.com
http://www.ministryofhosting.com
 Quote

Status: offline

wlparks

Forum User
Junior
Registered: 02/21/03
Posts: 24
Maybe global variables is off? I think that is what it normally is I can't remember.
 Quote

Status: offline

etegration

Forum User
Full Member
Registered: 02/20/02
Posts: 179
Quote by wlparks: Maybe global variables is off? I think that is what it normally is I can't remember.


which? you mean in config.php? or php's configuration on the server??
http://www.etegration.com.sg
http://www.itcow.com
http://www.ministryofhosting.com
 Quote

Status: offline

etegration

Forum User
Full Member
Registered: 02/20/02
Posts: 179
Quote by etegration: why when stories are added they do not appear??? it's a fresh installation of GL1.3.8sr3, nothing was done at all except passwords changed for admin and moderator account.


register_globals is on...why then? any ideas?
http://www.etegration.com.sg
http://www.itcow.com
http://www.ministryofhosting.com
 Quote

Status: offline

etegration

Forum User
Full Member
Registered: 02/20/02
Posts: 179
anyone? urgently need help.

Story is saved and appears > http://v3.delta-pns.org/public_html/article.php?story=20031211215640425

But does not appear on main page, why? Thanks i advance.
http://www.etegration.com.sg
http://www.itcow.com
http://www.ministryofhosting.com
 Quote

Jack

Anonymous
I found a bug on the comment.php.

The "sid" is not set propertly. Adding the following three lines after the "// MAIN" should fix the problem:

if (isset ($HTTP_GET_VARS['sid'])) {
$sid = strip_tags ($HTTP_GET_VARS['sid']);
}
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by Jack: The "sid" is not set propertly.

It should work just fine - provided that you have register_globals = on ...

bye, Dirk
 Quote

Jack

Anonymous
I have "register_globals = on" in /etc/php.ini. It could be my version of php(4.2.2). Actually, I have to add six lines (three for "preview" and three for "submmit...") to make it working:

if (isset ($HTTP_GET_VARS['sid'])) {
$sid = strip_tags ($HTTP_GET_VARS['sid']);
}
if (isset ($HTTP_POST_VARS['sid'])) {
$sid = strip_tags ($HTTP_POST_VARS['sid']);
}


Regards
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
All that is a sure indication that register_globals is off.

Upload a file that contains only
Text Formatted Code
<?php phpinfo(); ?>
 
or use the file in admin/install/info.php to check the real status of register_globals. Also make sure you've edited the correct php.ini file (the phpinfo() output will also tell you where it's supposed to be) and don't forget that you have to restart your webserver after any changes to the php.ini.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

etegration

Forum User
Full Member
Registered: 02/20/02
Posts: 179
dear all, i have found the problem, it lies in the time hack i added, stories time have become a problem as till the date and time is reached, the story do not get published till then.

Thanks for all the replies.
http://www.etegration.com.sg
http://www.itcow.com
http://www.ministryofhosting.com
 Quote

Status: offline

etegration

Forum User
Full Member
Registered: 02/20/02
Posts: 179

All times are EDT. The time is now 11:12 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content