Status: offline

gHack

Forum User
Junior
Registered: 20/12/02
Posts: 15
hungry
I'm running filemgmt 1.2 with two different sites -- only experiencing this problem with one, though, and can't figure out the difference.

With one site, I can't get anonymous access to the file repository, with the other I can. Both are running the same configuration.

Has anyone else experienced this problem and have any insights?

Thanks,
Chris

Status: offline

ahijado

Forum User
Junior
Registered: 19/08/05
Posts: 18
I'm having that problem on my site. I haven't been able to fix it, although I know that under the filemgmt config settings I have that there should be anonymous access to filemgmt. So I don't know what's going on yet.

Status: offline

ahijado

Forum User
Junior
Registered: 19/08/05
Posts: 18
The specific error that I get is the following:

ERROR: No access to this Document Repository Section

User does not have access to the Document Repository

Status: offline

ahijado

Forum User
Junior
Registered: 19/08/05
Posts: 18
I think I got it to work finally. I went into the Filemgmt Admin Config settings page and clicked 'No' for anonymous access and anonymous uploads, then saved the changes. I logged out from my admin user and checked "My Downloads" It, of course, denied access. I logged back in as the admin user and clicked 'Yes' for anonymous access and uploads. Logged out and now the anonymous user was finally granted access to "My Downloads". I went back to the config settings and denied anonymous uploads and checked the anonymous access to make sure that it wasn't a repeatable bug. Anonymous still had access to "My Downloads"

I'm not sure what happened, but this trick seemed to work and I'll try it again if the problem reoccurs.

Ahijado