Welcome to Geeklog Tuesday, June 25 2019 @ 08:01 am EDT

Geeklog Forums

gallery integration issue


Status: offline

rodsil

Forum User
Newbie
Registered: 10/10/03
Posts: 1
hello.

i have geeklog 1.3.8 running as well as gallery 1.4. when attemtpting to integrate them i'm having some issues.

For example, when a geeklog user selects a gallery link they are logged out of geeklog.

Secondly, after integrating geeklog and gallery there seems to be no way to create or edit albums. The only way i've been able to figure out how I can do it is by commenting these lines:
$GALLERY_EMBEDDED_INSIDE = "geeklog";
$GEEKLOG_DIR = '/usr/www/users/rodsil/blog/public_html'
out of my gallery config.php file. In essence I guess all i'm doing here is "un"-integrating geeklog and gallery.

Lastly, I can't login to gallery using the password I created during the gallery installation phase.

It seems like I have a host of authenctication issues.

the weblog is at: www.rasilvestri.com

I consider myself a geeklog newbie but have been web programing for about 9 years now. This seems like a very cool community.

Cheers,
Rod Silvestri
www.hundredfootsky.com

r o d s i l v e s t r i

Rod Silvestri

Anonymous
Strange, replying to your own post.

I figured out what my issue was with my gallery/geeklog integration. I installed gallery off my root directory rather than within my geeklog/public_html directory.

Since I've seen this problem described before I thought I would let the future know....

Thanks,
Rod Silvestri

All times are EDT. The time is now 08:01 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content