Welcome to Geeklog, Anonymous Sunday, July 21 2024 @ 07:20 am EDT

Geeklog Forums

Install Fatal ErrorHelp


neonsurfer

Anonymous
This is my first experience installing a cms. I\'m getting the following errors when I run check.php and install.php. Any help is appreciated. I\'ve spent hours reading through my hosts and geeklogs forums. thanks. Check errors: Warning: Unable to access /var/www/html/geeklog/config.php in /home/virtual/site135/fst/var/www/html/geeklog/public_html/lib-common.php on line 69 Fatal error: Failed opening required \'/var/www/html/geeklog/config.php\' (include_path=\'.:/php/includes:/usr/share/php\') in /home/virtual/site135/fst/var/www/html/geeklog/public_html/lib-common.php on line 69 Install errors\" Warning: Unable to access /var/www/html/geeklog/system/databases/mysql.class.php in /home/virtual/site135/fst/var/www/html/geeklog/system/lib-database.php on line 110 Fatal error: Failed opening required \'/var/www/html/geeklog/system/databases/mysql.class.php\' (include_path=\'.:/php/includes:/usr/share/php\') in /home/virtual/site135/fst/var/www/html/geeklog/system/lib-database.php on line 110 thanks
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Your paths are not correct. You have /var/www where it should be /home/virtual/site135/fst/var/www/. bye, Dirk
 Quote

neonsurfer

Anonymous
Dirk, Thanks for the help. I\'m still getting errors. I changed the paths. I now get the following errors Permissions check: Warning: Unable to access /home/virtual/site135/fst/var/www/html/geeklog/system/classes/timer.class.php in /home/virtual/site135/fst/var/www/html/lib-common.php on line 105 Fatal error: Failed opening required \'/home/virtual/site135/fst/var/www/html/geeklog/system/classes/timer.class.php\' (include_path=\'.:/php/includes:/usr/share/php\') in /home/virtual/site135/fst/var/www/html/lib-common.php on line 105 Install script errors: None when I type in the url of my website ...www.mydomain.tld. I get the following errors: Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/virtual/site135/fst/var/www/cgi-bin/geeklog/config.php:556) in /home/virtual/site135/fst/var/www/cgi-bin/geeklog/system/lib-sessions.php on line 180 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/virtual/site135/fst/var/www/cgi-bin/geeklog/config.php:556) in /home/virtual/site135/fst/var/www/cgi-bin/geeklog/system/lib-sessions.php on line 192 Template Error: set_root: /home/virtual/site135/fst/var/www/layout/XSilver is not a directory. Halted. help...
 Quote

neonsurfer

Anonymous
Thanks Dirk, I typo\'d one of the path statements in config.php. corrected typo There were blank lines at the end of config.php after ?>. I deleted the blank lines. The webpage came up but I couldn\'t login. I checked for blank lines in lib_common.php. Sure enough that was the problem. Everythink is working great.
 Quote

All times are EDT. The time is now 07:20 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content