Welcome to Geeklog Sunday, August 25 2019 @ 07:47 am EDT

Geeklog Forums

staticpages 1.3 as splash screen


Status: offline

jlhughes

Forum User
Full Member
Registered: 25/04/02
Posts: 154
I\'m not sure if this is a bug or something that just is. I have a Geeklog 1.3.8 site where all you see when you visit is the header and the login box in the left column. In the center column is a staticpage that explains that you must sign in to see anything. I set the permissions on this staticpage to \"disappear\" after the user logs in. This works for regular users. However, it does not work for root users. I have the staticpage set so that all permissions are off EXCEPT the Anonymous (even owner is off). I\'ve set the Group to All Users for lack of any other option. Changing the group doesn\'t seem to have an effect. Obviously, I can test this by creating a dummy user to see what it looks like, but I would like to have root users treated the same way all other users are treated. Ideas? John Hughes Geek P.S. I like the improvements to staticpages Exclamation A very nice improvement.

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by jlhughes:However, it does not work for root users.
Yep. That\'s because being a root user overrides any permissions on the site, i.e. you get access to everything. Can\'t really think of a solution that wouldn\'t create confusion in other situations ... bye, Dirk

All times are EDT. The time is now 07:47 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content