Welcome to Geeklog, Anonymous Tuesday, June 18 2024 @ 08:44 am EDT

Geeklog Forums

Header Problem


Anonymous

Anonymous
I am having a header problem with my site. When I edited my header today with gedit and saved it something really weird happened.

http://draco.arachnotron.net -- please look at the header and you see that there are little A's.

Could anybody please help me...
 Quote

Anonymous

Anonymous
Well, look in the files you edited and see if gedit added the A character behind your back. Some of these editors are known for adding some unwanted characters.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
The original header file probably had a special character in place of those As - something outside of the us-ascii character range, I'd assume. Looks like your editor messed that up. bye, Dirk
 Quote

Anonymous

Anonymous
No i dont see any A's added to the html...
 Quote

Anonymous

Anonymous
Thats probally it... mabey the gedit messed it up... thanks..mabey i have to get a other editor....
 Quote

Status: offline

yrret

Forum User
Newbie
Registered: 04/04/03
Posts: 2
This also fixed a problem I was having with Random Block on Safari only. WOOT!
 Quote

All times are EDT. The time is now 08:44 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content