Welcome to Geeklog Tuesday, July 23 2019 @ 07:01 pm EDT

Geeklog Forums

Broken Static Page Plug-in


Status: offline

squatty

Forum User
Full Member
Registered: 21/01/02
Posts: 269
All the sudden my static page plug-in is busted? When I hit a static page: /index.php?page=somepage I receive the following: 1) { $error = 1; } if (!($error)) { $result = DB_query("SELECT * FROM staticpage WHERE sp_id = '$page'"Wink; $A = DB_fetchArray($result); $_CONF["pagetitle"] = stripslashes($A['sp_title']); if ($A['sp_format'] == 'allblocks' OR $A["sp_format"] == 'leftblocks') { $retval .= COM_siteHeader('menu'); } else { $retval .= COM_siteHeader('none'); } $retval .= stripslashes($A['sp_content']); $curtime = COM_getUserDateTimeFormat($A['sp_date']); $retval .= ' '; if (SEC_hasRights('staticpages.edit,staticpages.delete','OR')) { $retval .= ""; $retval .= $LANG_STATIC[edit] . " "; } $retval .= " \n"; if ($A['sp_format'] == 'allblocks' && $U['noboxes'] != 1) { $retval .= '' . LB; $retval .= COM_showBlocks('right',$topic); $retval .= ' ' . LB; } else { $retval .= ' '; } $retval .= COM_siteFooter(); // increment hit counter for page...is SQL compliant? DB_query("UPDATE staticpage SET sp_hits = sp_hits + 1 WHERE sp_id = '$page'"Wink; } else { $retval .= COM_startBlock('error'); $retval .= 'page does not exist'; $retval .= COM_endBlock(); } echo $retval; ?> I checked the DB, and the table looks fine. Any ideas on what's going on here?
In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?

Status: offline

squatty

Forum User
Full Member
Registered: 21/01/02
Posts: 269
Apparently someone, most likely me gzipped my /staticpages dir.
In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?

All times are EDT. The time is now 07:01 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content