Welcome to Geeklog Tuesday, January 26 2021 @ 11:09 pm EST

Geeklog Forums

Forum Double


GeneT

Anonymous
Recently my web host folded and was bought out. My sites migrated tot he new host and following much mayhem for incorrect migration (i.e. dropped php files, renaming, lost directories), I finally fixed the sites. In order to do do, I essentially updated to the newest Geeklog. On one of my sites, I have a double forum. For example, in the admin section there is a (2) next to 'Forum' and on the top NAVBAR there are duplicate entries for "Forum" link. This happened to all the site I have that use Geeklog. Any ideas?

P.S. I did comb the forum for similar, but searching and reading many posts to try and find the answer became tedious.

Thanks
GeneT
 Quote

GeneT

Anonymous
Also, the same thing is present for the plugin for filemgmt. I have (2) My Downloads in the top navbar.
 Quote

Status: offline

knuff

Forum User
Full Member
Registered: 17/12/04
Posts: 340
Location:Sweden
Have a look at this FAQ

Should fix the issue, depending on the theme you are using.
Vanrillaer.com - our Family Portal
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
I've written a separate faq entry for this now: Duplicate plugin menu entries

bye, Dirk
 Quote

All times are EST. The time is now 11:09 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content