Subject: Professional css not loading / errors

Posted on: 14/03/12 05:50pm
By: Anonymous

I've been trying to used the latest version of the professional theme to personalise my sites look but I get error calls on various pages such as this example i see when going to the admin config page

PHP Formatted Code
An error has occurred:

(This text is only displayed to users in the group 'Root')

256 - Template Error: filename: file /homepages/25/d406865630/htdocs/html/layout/professional_css/noscript.thtml does not exist. @ /homepages/25/d406865630/htdocs/glfiles/system/classes/template.class.php line 992

array(1) {
  ["msg"]=>
  string(106) "filename: file /homepages/25/d406865630/htdocs/html/layout/professional_css/noscript.thtml does not exist."
}
 


these files of course dont exist but why would they be missing?

I did try copying professional_css contents to the original gl professional folder to merge it and this appaeard to work but the admin page for example was blan with the site blocks around it.

thanks

RageRiot

Re: Professional css not loading / errors

Posted on: 14/03/12 05:55pm
By: RageRiot

looks like I didnt login althought I thought i had done because I went to the login screen

Re: Professional css not loading / errors

Posted on: 14/03/12 06:20pm
By: Dirk

As the error message suggests, make sure there's a file noscript.thtml in your professional_css directory (and that it is readable by the webserver).

bye, Dirk

Re: Professional css not loading / errors

Posted on: 14/03/12 07:59pm
By: RageRiot

that was my point, that the files are not in the package to begin with. I assumed the absence of them files was due to the theme being recoded in CSS.

are these thtml files meant to be generic because I took noscript.thtml from the default gl 1.8.1 download and loaded the same page up, this time no error but the site isnt built correctly and the admins pages are blank(the block topics, admin only, user functions,.. are visable on the lest with no style)

I'll get an img when I get a chance if needed to describe better what I see.

thanks

Re: Professional css not loading / errors

Posted on: 15/03/12 10:06am
By: suprsidr

professional_css theme is not part of the geeklog 1.8.1 download. It is a third party theme from user/contributor ivy.
It does look like noscript.thtml is not included with the theme, maybe ivy can clear up what should be included in the file.

-s

Re: Professional css not loading / errors

Posted on: 15/03/12 04:39pm
By: Roccivic

The professional_css theme is available in our mercurial repository. You could get the right version of this theme by cloning the repository, checking out the tag that refers to your version of Geeklog and then copying the theme folder over to your installation.

Rouslan

Re: Professional css not loading / errors

Posted on: 15/03/12 08:22pm
By: RageRiot

thank you. that did the trick Smile just need to fiddle with the css template now Big Grin

Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=94018