Subject: Another plugin issue-Jquery

Posted on: 13/02/11 04:43am
By: Anonymous

I have installed jquery successfully. Added the <div id="contact"></div> code to my header.thtml file but the form does not appear. Not sure if there is any other file I need to update.

(function() {
var ga = document.createElement('script'Wink; ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www'Wink + '.google-analytics.com/ga.js';
var s = document.getElementsByTagName('script'Wink[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})();

</script>

</head>

<body dir="{direction}">
<div id="contact"></div>
<div class="bodyinner">
<div class="header-logobg-container-outer">
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="header-logobg-container-inner">
<tr>
<td class="header-logobg-left">
<a href="{site_url}/">{site_slogan}</a>
</td>
<td class="header-logobg-right">
<img src="{layout_url}/images/logo-right.png">


Also the Jquery section, I see this. I do not see any other settings which I am assuming should be there maybe I am wrong.

jQuery

Welcome to the jQuery plugin, smgizmos!

Install, upgrade and usage documentation is online.

The jQuery plugin configuration is now also online.

Please help with this. Thanks.

Re: Another plugin issue-Jquery

Posted on: 13/02/11 06:48am
By: Roccivic

Go to the geeklog configuration page, then in the "Configuration Sections" menu on the left select "jQuery". In the "Plugins" tab set "Use Feedback plugin" to "yes". Hope this helps.

Rouslan


Re: Another plugin issue-Jquery

Posted on: 13/02/11 07:37am
By: Anonymous

Hi Chatty,

Thanks, have enabled it, check screenshot here http://smartphonegizmos.com/images/temp/jquerynotworking.jpg , still not working Frown

Incidentally even ckeditor which I had enabled is not working so perhaps something wrong with my jquery implementation itself?

Apart from adding <div id="contact"></div> code to header.thtml file is there any other modification I need to do in any file or configuration? Thanks.

Re: Another plugin issue-Jquery

Posted on: 13/02/11 08:29am
By: Roccivic

Quote by: smgizmos

Hi Chatty,


who? lol

Quote by: smgizmos

Incidentally even ckeditor which I had enabled is not working so perhaps something wrong with my jquery implementation itself?


To turn on ckeditor you must make sure that fckeditor is disabled first. If you run firefox, do you get any errors in the "error console"? Also what geeklog version do you have? i had problems with the jQuery plugin in 1.8.0hg. I think that was because this new version contains jQuery already...

Rouslan

Re: Another plugin issue-Jquery

Posted on: 13/02/11 08:42am
By: Anonymous

Sorry, I meant Roccivic Smile

I have geeklog version 1.7.1. The advanced editor and the wikitexteditor is set to False in the configuration section.

Re: Another plugin issue-Jquery

Posted on: 14/02/11 04:42am
By: ::Ben

smgizmos, you certainly get a path issue. There is a lot of error 404 Not found on your pages :
GET jquery.contactable.php
http://smartphonegizmos.com//jquery/feedback/jquery.contactable.php
404 Not Found

GET contactable.css
http://smartphonegizmos.com//jquery/feedback/contactable.css
404 Not Found

GET ckeditor.js
http://smartphonegizmos.com//jquery/ckeditor/ckeditor.js
404 Not Found

GET jquery.js
http://smartphonegizmos.com//jquery/ckeditor/adapters/jquery.js
404 Not Found


::Ben

Re: Another plugin issue-Jquery

Posted on: 14/02/11 04:39pm
By: Anonymous

Thanks, I just noticed th feedback folder was in the wrong directory. It works now. am working on the path issue. Thanks for all the help.

Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=92045