Subject: Advanced Post mode gone...

Posted on: 28/06/10 02:03pm
By: trampoline

Actually all post modes have gone, there is no pull down menu at all...
Nothing, not a dicky bird
Yes I have Configuration > Stories & Submissions > Submission settings set to Avanced Text Editor = True...
Where has it gone has anyone seen it ?
Surprised!

Re: Advanced Post mode gone

Posted on: 28/06/10 04:14pm
By: Dirk

Is the dropdown gone from all editors (story admin, story submissions, ...)? If so, it could be the gl_postmodes table. Not sure how that could happen, but check that it's still there and not empty.

bye, Dirk

Re: Advanced Post mode gone

Posted on: 28/06/10 04:27pm
By: trampoline

Quote by: Dirk

Is the dropdown gone from all editors (story admin, story submissions, ...)?



Yes it's just not there...

If so, it could be the gl_postmodes table. Not sure how that could happen, but check that it's still there and not empty.[/p]


It is there and first indication is it is fine....Just looking with sequel pro,

bye, Dirk

Re: Advanced Post mode gone

Posted on: 28/06/10 04:55pm
By: trampoline

Quote by: Dirk

Is the dropdown gone from all editors (story admin, story submissions, ...)? If so, it could be the gl_postmodes table. Not sure how that could happen, but check that it's still there and not empty.

bye, Dirk



No all OK,
Table there has correct formatting and the contents of the table are correct...
Cry
look....

http://www.orbitalsystems.co.uk/adved.jpg

Re: Advanced Post mode gone

Posted on: 29/06/10 07:49am
By: trampoline

Quote by: Dirk

Is the dropdown gone from all editors (story admin, story submissions, ...)? If so, it could be the gl_postmodes table. Not sure how that could happen, but check that it's still there and not empty.

bye, Dirk



Help I'm doomed ....

Re: Advanced Post mode gone

Posted on: 29/06/10 02:48pm
By: Dirk

The dropdown is created pretty much directly from the postmodes database table - that's why I was asking if that was still okay. There isn't even a template file involved, so it couldn't be a theme issue - unless you edited all the editors.

When you call up an editor, can you check the HTML (in your browser) to see if the dropdown is there in the HTML but not displayed for some reason?

bye, Dirk

Re: Advanced Post mode gone

Posted on: 29/06/10 04:23pm
By: Dirk

Okay, after looking at your site I think there has been a misunderstanding. The standard post modes (HTML Formatted, Plain Old Text) are still there - you're only missing the Advanced Editor option. I thought they were all gone!

The problem with the Advanced Editor is that you disabled it for your account. Check My Account -> Layout & Language > Use Advanced Editor

That's a new option in 1.7.0 and it should be enabled by default. There's a bug in 1.7.0, though, that disables that user option when you change your account settings before you enable FCKeditor. I guess that's what happened here.

bye, Dirk

Re: Advanced Post mode gone

Posted on: 29/06/10 04:26pm
By: trampoline

Quote by: Dirk

Okay, after looking at your site I think there has been a misunderstanding. The standard post modes (HTML Formatted, Plain Old Text) are still there - you're only missing the Advanced Editor option. I thought they were all gone!

The problem with the Advanced Editor is that you disabled it for your account. Check My Account -> Layout & Language > Use Advanced Editor

That's a new option in 1.7.0 and it should be enabled by default. There's a bug in 1.7.0, though, that disables that user option when you change your account settings before you enable FCKeditor. I guess that's what happened here.

bye, Dirk



OOPs...
Thanks...

Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=90606