Subject: Errors: Cannot modify header information

Posted on: 21/07/09 06:47pm
By: Anonymous

I upgraded from 1.5 to 1.6. Everything went fine. I then read about the updated 1.6 features on this website and so I set my Compressed Output setting to True. It was the only setting I changed in response to the upgrade. Now, every page of my website returns multiple error messages and I cannot get into the Admin area.

My url is www.asiya.org, and you will see:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/asiya/public_html/layout/pure/functions.php:367) in /home/asiya/public_html/lib-common.php on line 6718

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/asiya/public_html/layout/pure/functions.php:367) in /home/asiya/public_html/lib-common.php on line 6719
Unfortunately, an error has occurred rendering this page. Please try again later.


I have read about this error and removed the white space from both pages mentioned (layout/pure/functions.php and lib-common.php). I have attempted to find within the files a way to turn off Compressed Output, but I can't locate it. I have also completely re-installed 1.6 to my web space. None of this has worked. How can I fix this?

Re: Errors: Cannot modify header information

Posted on: 22/07/09 03:19am
By: Dirk

Must be something in the Pure theme's functions.php file, as can be seen from this part of the error message:
output started at /home/asiya/public_html/layout/pure/functions.php:367

I'm not familiar with that theme. Anything out of the ordinary in that line in this file?

bye, Dirk

Re: Errors: Cannot modify header information

Posted on: 22/07/09 06:46pm
By: ::Ben

Everything seems to work now. Line 6718 is for error message when you get a 500 Internal Server Error.

::Ben

Re: Errors: Cannot modify header information

Posted on: 05/09/12 10:32am
By: stuffdone

Question: The program I installed gives me this error and white screen.

I read the info on this error regarding white spaces added when editing. After install and configuration, when I logged out of admin then tried to log back in again I get the error and a blank white page as described here.

I have not touched any files at all other than to replace the header logo image.

Since I have not manually edited any files how do I determine what is causing this error and how do I fix it?

Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=88033