Subject: Edit Static Pages Page Doesn't Work

Posted on: 29/10/07 01:49am
By: Anonymous

I was using Fantasico to update a forum and somehow it upgrade geeklog as well. So now I have TONs of issues. I have a lot of static pages and suddenly the static pages editor page is screwy. I can't click on the colomn heading any longer to sort files. The top of the page has a weird bit of code " Alt=""> You can see what I mean here:

http://www.kickthemallout.com/StaticPageAdminScreenShot.html

Actually, I just checked on all the admin pages and they all have that " alt'''> at the top.

And for some reason the style sheet info is no longer working right. I checked the info geeklog is accessing in source view of the home page, and it's looking at the right file. But something is overriding it. Links are supposed to be dark orange and they are defaulting to the standard blue.

Also, the update is a total nightmare for anyone who uses a lot of static pages because you changed the url to (index.php?page=), which means I have to find every single hard coded url and change it, which is A LOT. How come you did this?

Thanks in advance for any help you could give to help me get my site back the way it was. This is why I was afraid to upgrade.

Re: Edit Static Pages Page Doesn't Work

Posted on: 29/10/07 02:32am
By: Anonymous

Sounds like you need to update the theme. If you want, send it on over and I'll have a look at it and I'll get it updated for you.

Michael

Re: Edit Static Pages Page Doesn't Work

Posted on: 29/10/07 02:36am
By: Anonymous

Thanks for the tip. It seems when Fantiastico updates, it doesn't do it all, or correctly. I just downloaded the lastest geeklog and uploaded that theme file, and the admin for static pages is working correctly now. Now I just have to fix all the style sheet stuff and I should be good to go.

Thanks so much for the offer to fix it. I think I can manage.




Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=79406